Bilete de avion ieftine spre Tainan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tainan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tainan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tainan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tainan sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tainan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tainan este deservit de către aeroporturile: Tainan.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tainan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tainan din timp.

Informații generale despre Tainan

Tainan se află în Taiwan, Republica Populară Chineză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TNN. Populația în Tainan este aproximativ 16597 de rezidenți.

Fusul orar în Tainan: Asia/Taipei UTC +0800, diferența de timp între Tainan și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.