Bilete de avion ieftine spre Taif

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Taif pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Taif din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Taif fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Taif sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Taif este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Taif este deservit de către aeroporturile: Ta if Regional.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Taif poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Taif din timp.

Informații generale despre Taif

Taif se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TIF. Populația în Taif este aproximativ 530848 de rezidenți.

Fusul orar în Taif: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Taif și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.