Bilete de avion ieftine spre Tacloban

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tacloban pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tacloban din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tacloban fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tacloban sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tacloban este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tacloban este deservit de către aeroporturile: Daniel Z. Romualdez.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tacloban poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tacloban din timp.

Informații generale despre Tacloban

Tacloban se află în Filipine. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TAC. Populația în Tacloban este aproximativ 420748 de rezidenți.

Fusul orar în Tacloban: Asia/Manila UTC +0800, diferența de timp între Tacloban și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.