Bilete de avion ieftine spre Sylhet

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sylhet pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sylhet din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sylhet fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sylhet sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sylhet este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sylhet este deservit de către aeroporturile: Osmani International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sylhet poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sylhet din timp.

Informații generale despre Sylhet

Sylhet se află în Bangladesh. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ZYL. Populația în Sylhet este aproximativ 237000 de rezidenți.

Fusul orar în Sylhet: Asia/Dhaka UTC +0600, diferența de timp între Sylhet și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.