Bilete de avion ieftine spre Strasbourg

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Strasbourg pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Strasbourg din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Strasbourg fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Strasbourg sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Strasbourg este în Decembrie, Martie și Ianuarie.

Orașul Strasbourg este deservit de către aeroporturile: Gara Strasbourg, Aeroportul Strasbourg.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Strasbourg poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Strasbourg din timp.

Informații generale despre Strasbourg

Strasbourg se află în Franţa. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SXB. Populația în Strasbourg este aproximativ 274845 de rezidenți.

Fusul orar în Strasbourg: Europe/Paris UTC +0200, diferența de timp între Strasbourg și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.