Bilete de avion ieftine spre Stavanger

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Stavanger pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Stavanger din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Stavanger fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Stavanger sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Stavanger este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Stavanger este deservit de către aeroporturile: Stavanger Airport, Sola. Zborurile directe spre Stavanger sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană SAS Scandinavian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Stavanger poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Stavanger din timp.

Informații generale despre Stavanger

Stavanger se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SVG. Populația în Stavanger este aproximativ 121610 de rezidenți.

Fusul orar în Stavanger: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Stavanger și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Stavanger

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Stavanger: