Bilete de avion ieftine spre St Lucia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre St Lucia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre St Lucia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către St Lucia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre St Lucia sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre St Lucia este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul St Lucia este deservit de către aeroporturile: Hewanorra International, George F. L. Charles.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre St Lucia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre St Lucia din timp.

Informații generale despre St Lucia

St Lucia se află în Sfânta Lucia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SLU. Populația în St Lucia este aproximativ 178015 de rezidenți.

Fusul orar în St Lucia: America/St_Lucia UTC -0400, diferența de timp între St Lucia și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.