Bilete de avion ieftine spre Split

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Split pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Split din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Split fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Split sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Split este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Split este deservit de către aeroporturile: Split.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Split poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Split din timp.

Informații generale despre Split

Split se află în Croaţia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SPU. Populația în Split este aproximativ 176314 de rezidenți.

Fusul orar în Split: Europe/Zagreb UTC +0200, diferența de timp între Split și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.