Bilete de avion ieftine spre Solovetsky Islands

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Solovetsky Islands pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Solovetsky Islands din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Solovetsky Islands fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Solovetsky Islands sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Solovetsky Islands este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Solovetsky Islands este deservit de către aeroporturile: Solovki.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Solovetsky Islands poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Solovetsky Islands din timp.

Informații generale despre Solovetsky Islands

Solovetsky Islands se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CSH. Populația în Solovetsky Islands este aproximativ 861 de rezidenți.

Fusul orar în Solovetsky Islands: Europe/Moscow UTC +0300, diferența de timp între Solovetsky Islands și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.