Bilete de avion ieftine spre Sofia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sofia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sofia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sofia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sofia sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sofia este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sofia este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Sofia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sofia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sofia din timp.

Informații generale despre Sofia

Sofia se află în Bulgaria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SOF. Populația în Sofia este aproximativ 1152556 de rezidenți.

Fusul orar în Sofia: Europe/Sofia UTC +0300, diferența de timp între Sofia și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.