Bilete de avion ieftine spre Skopje

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Skopje pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Skopje din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Skopje fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Skopje sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Skopje este în Iunie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Skopje este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Alexandru cel Mare din Skopje.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Skopje poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Skopje din timp.

Informații generale despre Skopje

Skopje se află în Macedonia Fyrom. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SKP. Populația în Skopje este aproximativ 474889 de rezidenți.

Fusul orar în Skopje: Europe/Skopje UTC +0200, diferența de timp între Skopje și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.