Bilete de avion ieftine spre Skiathos

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Skiathos pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Skiathos din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Skiathos fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Skiathos sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Skiathos este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Skiathos este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Național Skiathos.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Skiathos poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Skiathos din timp.

Informații generale despre Skiathos

Skiathos se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JSI. Populația în Skiathos este aproximativ 6160 de rezidenți.

Fusul orar în Skiathos: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Skiathos și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.