Bilete de avion ieftine spre Siem Reap

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Siem Reap pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Siem Reap din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Siem Reap fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Siem Reap sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Martie și Ianuarie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Siem Reap este în Mai, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Siem Reap este deservit de către aeroporturile: Siem Reap International. Zborurile directe spre Siem Reap sunt deservite de 7 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Thai Airways Intl.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Siem Reap poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Siem Reap din timp.

Informații generale despre Siem Reap

Siem Reap se află în Cambodgia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - REP. Populația în Siem Reap este aproximativ 139458 de rezidenți.

Fusul orar în Siem Reap: Asia/Phnom_Penh UTC +0700, diferența de timp între Siem Reap și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Siem Reap

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Siem Reap: