Bilete de avion ieftine spre Sibiu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sibiu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sibiu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sibiu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sibiu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sibiu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sibiu este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Sibiu.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sibiu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sibiu din timp.

Informații generale despre Sibiu

Sibiu se află în România. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SBZ. Populația în Sibiu este aproximativ 151894 de rezidenți.

Fusul orar în Sibiu: Europe/Bucharest UTC +0300, diferența de timp între Sibiu și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.