Bilete de avion ieftine spre Shijiazhuang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Shijiazhuang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Shijiazhuang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Shijiazhuang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Shijiazhuang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Shijiazhuang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Shijiazhuang este deservit de către aeroporturile: Shijiazhuang Zhengding International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Shijiazhuang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Shijiazhuang din timp.

Informații generale despre Shijiazhuang

Shijiazhuang se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SJW. Populația în Shijiazhuang este aproximativ 2834942 de rezidenți.

Fusul orar în Shijiazhuang: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Shijiazhuang și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.