Bilete de avion ieftine spre Shenzhen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Shenzhen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Shenzhen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Shenzhen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Shenzhen sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Shenzhen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Shenzhen este deservit de către aeroporturile: Shenzhen Bao an International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Shenzhen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Shenzhen din timp.

Informații generale despre Shenzhen

Shenzhen se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SZX. Populația în Shenzhen este aproximativ 10358381 de rezidenți.

Fusul orar în Shenzhen: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Shenzhen și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.