Bilete de avion ieftine spre Sharm El Sheik

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sharm El Sheik pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sharm El Sheik din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sharm El Sheik fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sharm El Sheik sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sharm El Sheik este în August, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sharm El Sheik este deservit de către aeroporturile: Sharm el-Sheikh International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sharm El Sheik poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sharm El Sheik din timp.

Informații generale despre Sharm El Sheik

Sharm El Sheik se află în Egipt. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SSH. Populația în Sharm El Sheik este aproximativ 73000 de rezidenți.

Fusul orar în Sharm El Sheik: Africa/Cairo UTC +0200, diferența de timp între Sharm El Sheik și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.