Bilete de avion ieftine spre Shantou

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Shantou pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Shantou din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Shantou fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Shantou sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Shantou este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Shantou este deservit de către aeroporturile: Jieyang Chaoshan International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Shantou poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Shantou din timp.

Informații generale despre Shantou

Shantou se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SWA. Populația în Shantou este aproximativ 5329024 de rezidenți.

Fusul orar în Shantou: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Shantou și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.