Bilete de avion ieftine spre Semarang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Semarang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Semarang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Semarang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Semarang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Semarang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Semarang este deservit de către aeroporturile: Ahmad Yani International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Semarang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Semarang din timp.

Informații generale despre Semarang

Semarang se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SRG. Populația în Semarang este aproximativ 1288084 de rezidenți.

Fusul orar în Semarang: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Semarang și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.