Bilete de avion ieftine spre Savonlinna

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Savonlinna pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Savonlinna din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Savonlinna fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Savonlinna sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Savonlinna este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Savonlinna este deservit de către aeroporturile: Savonlinna.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Savonlinna poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Savonlinna din timp.

Informații generale despre Savonlinna

Savonlinna se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SVL. Populația în Savonlinna este aproximativ 27353 de rezidenți.

Fusul orar în Savonlinna: Europe/Helsinki UTC +0300, diferența de timp între Savonlinna și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.