Bilete de avion ieftine spre Satu Mare

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Satu Mare pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Satu Mare din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Satu Mare fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Satu Mare sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Satu Mare este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Satu Mare este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Satu Mare.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Satu Mare poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Satu Mare din timp.

Informații generale despre Satu Mare

Satu Mare se află în România. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SUJ. Populația în Satu Mare este aproximativ 112490 de rezidenți.

Fusul orar în Satu Mare: Europe/Bucharest UTC +0300, diferența de timp între Satu Mare și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.