Bilete de avion ieftine spre Sapporo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sapporo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sapporo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sapporo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sapporo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sapporo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sapporo este deservit de către aeroporturile: New Chitose, Okadama.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sapporo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sapporo din timp.

Informații generale despre Sapporo

Sapporo se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SPK. Populația în Sapporo este aproximativ 1883027 de rezidenți.

Fusul orar în Sapporo: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Sapporo și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.