Bilete de avion ieftine spre Sao Tome Is

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sao Tome Is pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sao Tome Is din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sao Tome Is fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sao Tome Is sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sao Tome Is este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sao Tome Is este deservit de către aeroporturile: São Tomé International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sao Tome Is poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sao Tome Is din timp.

Informații generale despre Sao Tome Is

Sao Tome Is se află în Sao Tome Şi Principe. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TMS. Populația în Sao Tome Is este aproximativ 53300 de rezidenți.

Fusul orar în Sao Tome Is: Africa/Sao_Tome UTC +0000, diferența de timp între Sao Tome Is și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.