Bilete de avion ieftine spre Sao Nicolau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sao Nicolau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sao Nicolau din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sao Nicolau fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sao Nicolau sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sao Nicolau este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sao Nicolau este deservit de către aeroporturile: Preguiça.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sao Nicolau poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sao Nicolau din timp.

Informații generale despre Sao Nicolau

Sao Nicolau se află în Republica Capul Verde. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SNE. Populația în Sao Nicolau este aproximativ 12769 de rezidenți.

Fusul orar în Sao Nicolau: Atlantic/Cape_Verde UTC -0100, diferența de timp între Sao Nicolau și Chișinău este de minus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.