Bilete de avion ieftine spre Sao Filipe

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sao Filipe pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sao Filipe din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sao Filipe fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sao Filipe sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sao Filipe este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sao Filipe este deservit de către aeroporturile: São Filipe.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sao Filipe poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sao Filipe din timp.

Informații generale despre Sao Filipe

Sao Filipe se află în Republica Capul Verde. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SFL. Populația în Sao Filipe este aproximativ 22227 de rezidenți.

Fusul orar în Sao Filipe: Atlantic/Cape_Verde UTC -0100, diferența de timp între Sao Filipe și Chișinău este de minus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.