Bilete de avion ieftine spre Sanya

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sanya pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sanya din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sanya fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sanya sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Decembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sanya este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sanya este deservit de către aeroporturile: Sanya Phoenix International. Zborurile directe spre Sanya sunt deservite de 8 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană China Southern Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sanya poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sanya din timp.

Informații generale despre Sanya

Sanya se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SYX. Populația în Sanya este aproximativ 144753 de rezidenți.

Fusul orar în Sanya: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Sanya și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Sanya

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Sanya: