Bilete de avion ieftine spre Santo Domingo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Santo Domingo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Santo Domingo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Santo Domingo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Santo Domingo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Santo Domingo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Santo Domingo este deservit de către aeroporturile: La Isabela International, Las Américas International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Santo Domingo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Santo Domingo din timp.

Informații generale despre Santo Domingo

Santo Domingo se află în Republica Dominicană. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SDQ. Populația în Santo Domingo este aproximativ 2201941 de rezidenți.

Fusul orar în Santo Domingo: America/Santo_Domingo UTC -0400, diferența de timp între Santo Domingo și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.