Bilete de avion ieftine spre Sankt Petersburg

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sankt Petersburg pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sankt Petersburg din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sankt Petersburg fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sankt Petersburg sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sankt Petersburg este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sankt Petersburg este deservit de către aeroporturile: Rzhevka, Aeroportul Pulkovo. Zborurile directe spre Sankt Petersburg sunt deservite de 7 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Aeroflot Russian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sankt Petersburg poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sankt Petersburg din timp.

Informații generale despre Sankt Petersburg

Sankt Petersburg se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LED. Populația în Sankt Petersburg este aproximativ 5028000 de rezidenți.

Fusul orar în Sankt Petersburg: Europe/Moscow UTC +0300, diferența de timp între Sankt Petersburg și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Sankt Petersburg

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Sankt Petersburg: