Bilete de avion ieftine spre Sanaa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sanaa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sanaa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sanaa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sanaa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sanaa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sanaa este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sanaa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sanaa din timp.

Informații generale despre Sanaa

Sanaa se află în Yemen, Republic Of. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SAH. Populația în Sanaa este aproximativ 1937451 de rezidenți.

Fusul orar în Sanaa: Asia/Aden UTC +0300, diferența de timp între Sanaa și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.