Bilete de avion ieftine spre San Tome

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre San Tome pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre San Tome din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către San Tome fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre San Tome sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre San Tome este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul San Tome este deservit de către aeroporturile: San Tomé.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre San Tome poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre San Tome din timp.

Informații generale despre San Tome

San Tome se află în Venezuela. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SOM. Populația în San Tome este aproximativ 43400 de rezidenți.

Fusul orar în San Tome: America/Caracas UTC -0400, diferența de timp între San Tome și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.