Bilete de avion ieftine spre San Salvador

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre San Salvador pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre San Salvador din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către San Salvador fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre San Salvador sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre San Salvador este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul San Salvador este deservit de către aeroporturile: Monseñor Óscar Arnulfo Romero International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre San Salvador poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre San Salvador din timp.

Informații generale despre San Salvador

San Salvador se află în El Salvador. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SAL. Populația în San Salvador este aproximativ 525990 de rezidenți.

Fusul orar în San Salvador: America/El_Salvador UTC -0600, diferența de timp între San Salvador și Chișinău este de minus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.