Bilete de avion ieftine spre San Juan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre San Juan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre San Juan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către San Juan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre San Juan sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre San Juan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul San Juan este deservit de către aeroporturile: Luis Muñoz Marín International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre San Juan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre San Juan din timp.

Informații generale despre San Juan

San Juan se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SJU. Populația în San Juan este aproximativ 418140 de rezidenți.

Fusul orar în San Juan: America/Puerto_Rico UTC -0400, diferența de timp între San Juan și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.