Bilete de avion ieftine spre San Diego

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre San Diego pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre San Diego din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către San Diego fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre San Diego sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Decembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre San Diego este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul San Diego este deservit de către aeroporturile: Aeroportul International San Diego, McClellan–Palomar.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre San Diego poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre San Diego din timp.

Informații generale despre San Diego

San Diego se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SAN. Populația în San Diego este aproximativ 1394928 de rezidenți.

Fusul orar în San Diego: America/Los_Angeles UTC -0700, diferența de timp între San Diego și Chișinău este de minus 10:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.