Bilete de avion ieftine spre Samarkand

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Samarkand pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Samarkand din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Samarkand fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Samarkand sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Samarkand este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Samarkand este deservit de către aeroporturile: Samarkand International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Samarkand poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Samarkand din timp.

Informații generale despre Samarkand

Samarkand se află în Sum Uzbekistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SKD. Populația în Samarkand este aproximativ 319366 de rezidenți.

Fusul orar în Samarkand: Asia/Samarkand UTC +0500, diferența de timp între Samarkand și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.