Bilete de avion ieftine spre Salzburg

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Salzburg pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Salzburg din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Salzburg fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Salzburg sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Salzburg este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Salzburg este deservit de către aeroporturile: Aeroportul din Salzburg. Zborurile directe spre Salzburg sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Easyjet Airline Co.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Salzburg poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Salzburg din timp.

Informații generale despre Salzburg

Salzburg se află în Austria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SZG. Populația în Salzburg este aproximativ 150269 de rezidenți.

Fusul orar în Salzburg: Europe/Vienna UTC +0200, diferența de timp între Salzburg și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Salzburg

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Salzburg: