Bilete de avion ieftine spre Salvador

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Salvador pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Salvador din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Salvador fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Salvador sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Salvador este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Salvador este deservit de către aeroporturile: Deputado Luís Eduardo Magalhães International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Salvador poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Salvador din timp.

Informații generale despre Salvador

Salvador se află în Brazilia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SSA. Populația în Salvador este aproximativ 2711840 de rezidenți.

Fusul orar în Salvador: America/Bahia UTC -0300, diferența de timp între Salvador și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.