Bilete de avion ieftine spre Salta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Salta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Salta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Salta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Salta sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Salta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Salta este deservit de către aeroporturile: Martín Miguel de Güemes International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Salta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Salta din timp.

Informații generale despre Salta

Salta se află în Argentina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SLA. Populația în Salta este aproximativ 512686 de rezidenți.

Fusul orar în Salta: America/Argentina/Salta UTC -0300, diferența de timp între Salta și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.