Bilete de avion ieftine spre Salt Lake City

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Salt Lake City pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Salt Lake City din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Salt Lake City fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Salt Lake City sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Salt Lake City este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Salt Lake City este deservit de către aeroporturile: Salt Lake City International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Salt Lake City poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Salt Lake City din timp.

Informații generale despre Salt Lake City

Salt Lake City se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SLC. Populația în Salt Lake City este aproximativ 192672 de rezidenți.

Fusul orar în Salt Lake City: America/Denver UTC -0600, diferența de timp între Salt Lake City și Chișinău este de minus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.