Bilete de avion ieftine spre Salina

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Salina pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Salina din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Salina fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Salina sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Salina este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Salina este deservit de către aeroporturile: Salina Regional.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Salina poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Salina din timp.

Informații generale despre Salina

Salina se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SLN. Populația în Salina este aproximativ 47813 de rezidenți.

Fusul orar în Salina: America/Chicago UTC -0500, diferența de timp între Salina și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.