Bilete de avion ieftine spre Salekhard

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Salekhard pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Salekhard din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Salekhard fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Salekhard sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Salekhard este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Salekhard este deservit de către aeroporturile: Salekhard.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Salekhard poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Salekhard din timp.

Informații generale despre Salekhard

Salekhard se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SLY. Populația în Salekhard este aproximativ 38025 de rezidenți.

Fusul orar în Salekhard: Asia/Yekaterinburg UTC +0500, diferența de timp între Salekhard și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.