Bilete de avion ieftine spre Sal Island

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sal Island pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sal Island din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sal Island fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sal Island sunt cele mai solicitate în lunile Ianuarie, Decembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sal Island este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sal Island este deservit de către aeroporturile: Amílcar Cabral International. Zborurile directe spre Sal Island sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană TAP Air Portugal.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sal Island poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sal Island din timp.

Informații generale despre Sal Island

Sal Island se află în Republica Capul Verde. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SID. Populația în Sal Island este aproximativ 20702 de rezidenți.

Fusul orar în Sal Island: Atlantic/Cape_Verde UTC -0100, diferența de timp între Sal Island și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Sal Island

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Sal Island: