Bilete de avion ieftine spre Rovaniemi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Rovaniemi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Rovaniemi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Rovaniemi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Rovaniemi sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Noiembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Rovaniemi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Rovaniemi este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Rovaniemi.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Rovaniemi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Rovaniemi din timp.

Informații generale despre Rovaniemi

Rovaniemi se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RVN. Populația în Rovaniemi este aproximativ 34781 de rezidenți.

Fusul orar în Rovaniemi: Europe/Helsinki UTC +0300, diferența de timp între Rovaniemi și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.