Bilete de avion ieftine spre Rosario

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Rosario pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Rosario din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Rosario fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Rosario sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Rosario este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Rosario este deservit de către aeroporturile: Rosario – Islas Malvinas International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Rosario poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Rosario din timp.

Informații generale despre Rosario

Rosario se află în Argentina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ROS. Populația în Rosario este aproximativ 1173533 de rezidenți.

Fusul orar în Rosario: America/Argentina/Cordoba UTC -0300, diferența de timp între Rosario și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.