Bilete de avion ieftine spre Roma

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Roma pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Roma din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Roma fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Roma sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Noiembrie și Septembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Roma este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Roma este deservit de către aeroporturile: Roma.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Roma poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Roma din timp.

Informații generale despre Roma

Roma se află în Australia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RMA. Populația în Roma este aproximativ 6906 de rezidenți.

Fusul orar în Roma: Australia/Brisbane UTC +1000, diferența de timp între Roma și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.