Bilete de avion ieftine spre Roanoke

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Roanoke pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Roanoke din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Roanoke fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Roanoke sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Roanoke este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Roanoke este deservit de către aeroporturile: Roanoke–Blacksburg Regional.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Roanoke poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Roanoke din timp.

Informații generale despre Roanoke

Roanoke se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ROA. Populația în Roanoke este aproximativ 99897 de rezidenți.

Fusul orar în Roanoke: America/New_York UTC -0400, diferența de timp între Roanoke și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.