Bilete de avion ieftine spre Riyadh

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Riyadh pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Riyadh din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Riyadh fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Riyadh sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Riyadh este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Riyadh este deservit de către aeroporturile: King Khalid International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Riyadh poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Riyadh din timp.

Informații generale despre Riyadh

Riyadh se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RUH. Populația în Riyadh este aproximativ 4205961 de rezidenți.

Fusul orar în Riyadh: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Riyadh și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.