Bilete de avion ieftine spre Rijeka

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Rijeka pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Rijeka din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Rijeka fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Rijeka sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Rijeka este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Rijeka este deservit de către aeroporturile: Rijeka.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Rijeka poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Rijeka din timp.

Informații generale despre Rijeka

Rijeka se află în Croaţia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RJK. Populația în Rijeka este aproximativ 141172 de rezidenți.

Fusul orar în Rijeka: Europe/Zagreb UTC +0200, diferența de timp între Rijeka și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.