Bilete de avion ieftine spre Riga

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Riga pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Riga din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Riga fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Riga sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Riga este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Riga este deservit de către aeroporturile: Aeroportul internațional din Riga.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Riga poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Riga din timp.

Informații generale despre Riga

Riga se află în Letonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RIX. Populația în Riga este aproximativ 742572 de rezidenți.

Fusul orar în Riga: Europe/Riga UTC +0300, diferența de timp între Riga și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.