Bilete de avion ieftine spre Regiunea Ivano Frankovsk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Regiunea Ivano Frankovsk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Regiunea Ivano Frankovsk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Regiunea Ivano Frankovsk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Regiunea Ivano Frankovsk sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Regiunea Ivano Frankovsk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Regiunea Ivano Frankovsk este deservit de către aeroporturile: Ivano-Frankivsk International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Regiunea Ivano Frankovsk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Regiunea Ivano Frankovsk din timp.

Informații generale despre Regiunea Ivano Frankovsk

Regiunea Ivano Frankovsk se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IFO. Populația în Regiunea Ivano Frankovsk este aproximativ 204200 de rezidenți.

Fusul orar în Regiunea Ivano Frankovsk: Europe/Uzhgorod UTC +0300, diferența de timp între Regiunea Ivano Frankovsk și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.