Bilete de avion ieftine spre Raiatea

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Raiatea pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Raiatea din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Raiatea fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Raiatea sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Raiatea este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Raiatea este deservit de către aeroporturile: Raiatea.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Raiatea poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Raiatea din timp.

Informații generale despre Raiatea

Raiatea se află în Polinezia Franceză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RFP. Populația în Raiatea este aproximativ 12024 de rezidenți.

Fusul orar în Raiatea: Pacific/Tahiti UTC -1000, diferența de timp între Raiatea și Chișinău este de minus 13:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.